etusivulle
 

Sivustoon on linkitetty
Adobe pdf-tiedostoja.
Päivitä tarvittaessa
reader-ohjelmasi:
Adobe Acrobat Reader

Sukuyhdistys 527
Sjöstedt-suvun sukuyhdistys ry527
KESÄKATSAUS JA SUKUKOKOUKSEN SIIRTYMINEN SYKSYLLE 2021 528
528
Hyvät Sjöstedt-sukulaiset,

Olemme viime kuukausina eläneet sangen merkillistä aikaa. Emme vielä tammikuussa voineet aavistaa, että koko maailman meno yhtäkkiä mullistuu ja muuttaa jokaisen arkea niin voimakkaalla tavalla kuin lähikuukaudet ovat osoittaneet. Koulumaailmaa säädeltiin kevään aikana moneen suuntaan ja siksi Kuljun koulun rehtorin kansliassa alkoivat suurimmat kiireet helpottaa vasta juhannuksen kynnyksellä. Samalla, kun hellettä on tullut pideltyä osittain kotinurkista käsin, on ollut aikaa ohimennen seurata, miten koronatilastot nyt kesän parhaaseen loma-aikaan muotoutuvat. Maailmalla tilastot kertovat surullisia lukuja. Voi, kun rokotetutkimuksissa päästäisiin etenemään yhtä suurta loikkaa kuin kevään digiloikka oli kouluissa ja työpaikoilla.

Sjöstedt-suvun sukuneuvosto on kokoontunut syksyllä ”livenä” ja keväällä etänä. Alkuperäinen aikomuksenamme oli järjestää sukukokous kesän jälkeen Tampereen Suomalaisella klubilla syyskuun puolivälin tienoilla, mutta kevään poikkeusolojen keskellä päädyimme siihen, että sukujuhla- ja -kokous siirretään vuodella eteenpäin. Näin ovat niin monet muutkin isompien kokousten järjestäjäyhdistykset tehneet. Peruutamme siten 19.9.2020 aiotun sukukokouksen ja siirrämme sen syksylle 2021. Ilmoitamme uudesta päivämäärästä myöhemmässä vaiheessa.

SÄHKÖPOSTIOSOITTEET JA PERHETAPAHTUMATIEDOT

Koska tapaamisemme siirtyy nyt vuodella eteenpäin, pidämme tässä välissä mielellämme teihin yhteyttä näin sähköpostitse. Muistattehan ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksistanne myös meille. Pyydämme teitä myös olemaan aktiivisia omien lähisukulaistenne yhteystietojen päivittämisessä sihteerillemme, Elina Kesolalle à elina.kesola(at)lahitapiola.fi

Samalla muistutamme, että ystävällisesti ilmoittaisitte niin suvun jäsenten iloista kuin suruistakin (syntymät ja kuolemat), jotta pysymme ajan tasalla. Innostakaa nuorempia sukupolvia ainakin ilmoittautumaan joukkoomme, jotta he saavat tietoa sukuasioista, vaikka eivät ehkä aina pääsisikään osallistumaan sukutapaamisiimme.

YHDISTYKSEN KOTISIVUT

www.sjostedt-suku.net

Sieltä löydätte tietoja myytävänä olevista sukutuotteista. Sihteeri-Elina ja allekirjoittanut hoidamme myyntiä eli olkaa yhteydessä meihin.

YHDISTYKSEN FACE BOOK-SIVUT

Sihteeri, Elina Kesola, ylläpitää fb-ryhmää Sjöstedt-suku. Tulkaa itse ja kannustakaa läheisiänne liittymään mukaan. Siellä voi joko seurata tai osallistua aktiivisemmin esim. kertomalla sukuasioita tai pikku juttuja, lähettämällä kuvia tai laittamalla linkkejä johonkin sukuun liittyvään.

TIETOJA SUKULAISISTA, SUKUUN KUULUNEISTA TILOISTA JA RAKENNUKSISTA, TAVOISTA YM.
Olisi arvokasta, jos pystyisitte lähettämään meille sukuun liittyviä historia- tai nykytietoja. Erityisen kiinnostavia olisivat esim.
- suvun jäsenten omistuksessa olevat ja sukupolvelta toiselle periytyneet sukutilat tai rakennukset
- sukulaisten elämäkerrat
- suvun taiteilijat (musiikista kirjallisuuteen, kuvataiteeseen jne.) tai minkä ammatin edustajat tahansa
- suvun urheilijat

MITÄ SJÖSTEDTIT SÖIVÄT ENNEN JA MITKÄ OVAT NYKYISET LEMPIRUOKA- JA JÄLKIRUOKARESEPTIT?
MILLAISIA LEIVONNAISIA SJÖSTEDTIEN KAHVIPÖYDISSÄ OLI MENNEINÄ VUOSIKYMMENINÄ JA MITÄ SIELTÄ LÖYTYY NYT?


Sukuneuvoston kevään kokouksessa otin esille, että olisi mukava koota samojen kansien sisään ruoka-, jälkiruoka- ja leivonnaisreseptejä, joita ennen vanhaan ja/tai nyt löytyy Sjöstedtiläisten ruokatarjoiluvalikoimasta. Saisinko teidät innostumaan aiheesta? Voisitteko lähettää minulle tai sihteeri-Elinalle herkullisimpia reseptejänne sähköpostitse. Katsotaan, jos saisimme niistä vaikka jonkun vihkosen seuraavaan sukukokoukseemme.

HYVÄÄ JA TURVALLISTA KESÄN JATKOA KAIKILLE SUKULAISILLE!

Kesäterveisin,

Anneli Kesola
Sjöstedt-suvun esimies

Anneli Kesola
rehtori
anneli.kesola@lempaala.fi
tel. 0500 747262529
sivun alkuunsivun alkuun